Ενημέρωση COVID-19

Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Elayio Houses έχει ανοίξει τις πόρτες του από την 1η Ιουνίου 2020 σύμφωνα με τις οδηγίες της Κυβέρνησης.

Ευχόμαστε να σας βρίσκουμε υγιείς εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Με γνώμονα τις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, έχουμε εργασθεί μεθοδικά ώστε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον για τις διακοπές σας.

Παρακάτω θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τα νέα πρόσθετα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας καθώς και πληροφορίες για την πολιτική μας λόγω του COVID-19.

  • Όλη η ομάδα μας διαθέτει τα μέτρα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και έχει λάβει ειδική εκπαίδευση σύμφωνα με τις οδηγίες των Αρχών.
  • Έχει οριστεί σχέδιο για τη διαχείριση ύποπτου κρούσματος σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Το Elayio Houses διαθέτει το σήμα του Health first το οποίο χορηγείται από το υπουργείο Τουρισμού και πιστοποιεί ότι οι κατοικίες τηρούν τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου.
  • Για την ασφάλεια του προσωπικού και των επισκεπτών έχουμε υιοθετήσει πολύ αυστηρό καθεστώς καθαρισμού και απολύμανσης σε όλα τα δωμάτια, κοινόχρηστους χώρους και χώρους προσωπικού.
  • Τα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης που χρησιμοποιούμε διαθέτουν πιστοποίηση για αποτελεσματική δράση κατά των κορωνοϊών όπως ο SARS-COV2.
  • Μετά την αποχώρηση του επισκέπτη τα κλινοσκεπάσματα και οι υφασμάτινες επιφάνειες σε καθιστικό και χώρους ανάπαυσης αποστειρώνονται σε θερμοκρασίες άνω των 70ο κελσίου.
  • Οι υπηρεσίες πλυντηρίου και σιδερώματος εκτελούνται εντός των εγκαταστάσεων μας, από το προσωπικό του καταλύματος, με σκοπό την αποφυγή επαφών εκτός ξενοδοχείου.
  • Στην προσπάθειά μας να περιορίσουμε τον συνωστισμό και συγχρωτισμό στην Υποδοχή και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ο επισκέπτης θα μπορεί να πραγματοποιήσει check- in σε εξωτερικό χώρο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε ώστε να οργανώσετε καλύτερα το ταξίδι και τη διαμονή σας.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά της φιλοξενίας σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μαρία Κομνηνού,για την ομάδα του Elayio Houses