Στους μύλους
Στα αλώνια
Στην Καλλονή
Ο μαγικός κύκλος της Ζωής

Η 5η διοργάνωση του Tinos Food Paths έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες της για να υποδεχθεί στο νησί της Τήνου, τους επισκέπτες της γιορτής γαστρονομίας και πολιτισμού την Δευτέρα 13 Μαΐου έως και την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.

Οι φετινές μας δράσεις θα κάνουν βόλτα σε μύλους, σε αλώνια, στην ενδοχώρα του νησιού και θα δημιουργήσουν «κύκλους» ζωής, παρέας, νοστιμιάς και γεύσης.
Το όραμα της ομάδας του Tinos Food Paths είναι να αναδείξει τη γαστρονομία, την παράδοση και την αυθεντικότητα της Τήνου, εμπνέοντας ανθρώπους να συνεργαστούν και να προσφέρουν τις ιδέες τους, τις γνώσεις τους, τον χρόνο τους, τα προϊόντα που παράγουν.

Η φετινή γιορτή θα περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:
-> «Μαγειρέματα» στον χώρο της Παλαιάς Ψαραγοράς στην Χώρα της Τήνου από καταξιωμένους chefs και από όλη την Ελλάδα.
-> Ομιλίες για την διατροφή και τη γαστρονομία από διακεκριμένους ανθρώπους της γεύσης και της διατροφής.
-> «Μαγικούς Κύκλους» στο χωριό Καλλονή της Τήνου, με διαδραστικά δρώμενα, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, πεζοπορίες ανάμεσα σε αλώνια, αχυρώνες και μύλους, γαστρονομικά εδέσματα και πολλές ιστορίες που θα αποφύγουμε να τις διηγηθούμε για να έρθετε να τις βιώσετε από κοντά.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Tinos Food Paths, θα διεξαχθεί το 3ο Aegean Cocktail & Spirits Workshop από το Difford’s Guide με προσκεκλημένους κορυφαίους bartenders και επαγγελματίες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η έναρξη της γιορτής γαστρονομίας και πολιτισμού θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου με ένα μεγάλο πάρτυ στην Παλαιά Ψαραγορά, όπου θα στηθεί το Aegean Cocktails & Spirits Pop Up Bar και θα μας σερβίρουν κοκτέιλ με τοπικότητα, bartenders από τα καλύτερα μπαρ της χώρας.

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε για ακόμη μια χρονιά γεύσεις Τήνου και βιωματικά δρώμενα στην ενδοχώρα του νησιού.

Η ομάδα τουTinos Food Paths